Maria Rund

Velkommen til Men Only

Jeg har altid brændt for at klippe herrehår og blev i mine tidligere frisørsaloner træt af, at manden tit var andensortering som blot skulle fylde huller i frisørsalonen. Som mand fortjener man en ordentlig klipning hos en dygtig frisør. Mit navn er Maria Arno og jeg er indehaver af frisørsalonen Men only. 

Jeg har rejst rundt i blandt andet Australien og New Zealand hvor jeg arbejdede som frisør, og det var her jeg fik ideen til at udvikle konceptet men only
Hos os kan du forvente at du som mand er 100% i centrum. Alle frisører hos os er special uddannet i herreklip hos American Crew, og vi er derfor helt i front med den nyeste udvikling indenfor herreklipning.

Mens du bliver klippet kan du nyde en kold øl eller varm kop kaffe, og alle klipninger afsluttes med en dejlig massage.

Vi glæder os til at forkæle dig

Maria Arno


Personale

120x120

Bestod den 4 årige uddannelse i 2004 med sølvmedalje. Jeg har arbejdet i Fredericia, Middelfart, Vejle; New Zealand og Australien.

Altid elsket herrearbejdet. Efter at have arbejdet i barbershops i Australien voksede min passion for herrearbejdet ydeligere. Da jeg kom hjem til Danmark videreuddannede jeg mig inden for herrre klippeteknikker(American crew method 1+2), herefter besluttede jeg mig for at skabe et rum kun for mænd- det blev til MEN ONLY.

Det er en fed følelse nu at have tiden til at levere et godt håndværk, samt at lave det jeg elsker.

120x120

Er udlært i Fredericia, og bestod en fireårig uddannelse i Jannuar 2012. Jeg har arbejdet i Fredericia, og på Sjælland, hvor jeg er født og opvokset. Min passion for den maskuline side af frisørfaget, får jeg lov til at udleve hos Men Only. Her er manden i centrum, og der er tid til forkælelse, samt et ordenligt stykke håndværk. Ser frem til at møde dig.